Word Dessels leverancier, aannemer of dienstverlener

Als lokaal bestuur hebben we een hart voor lokale ondernemers. Ze spelen een cruciale rol in de bloei van onze gemeente. Daarom streven we ernaar om hen actief en op een efficiënte manier te betrekken bij onze overheidsopdrachten.

Bij het uitvoeren van een marktonderzoek en het voorbereiden van overheidsopdrachten zoeken we steeds potentiële kandidaten. Als jouw activiteiten aansluiten bij de aard, omvang en complexiteit van de opdracht, dan is jouw bedrijf mogelijks één van de kandidaten die worden uitgenodigd om een offerte in te dienen. Je onderneming registreren is dan ook de boodschap! Op die manier maak je kans op een offerteaanvraag en word ook jij misschien wel een ‘Dessels leverancier, aannemer of dienstverlener’.

Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het lokale aanbod, leggen we een databank van Desselse handelaars, ondernemers, aannemers, dienstverleners en leveranciers aan. Na registratie word je automatisch opgenomen in onze databank en wie weet krijg jij binnenkort een offerteaanvraag in de bus!

Registreren

Interesse om Dessels leverancier, aannemer of dienstverlener te worden? Registreer dan snel via het e-loket op onze website.

Meer info

Afdeling grondgebiedzaken - lokale economie
tel. 014 38 99 27
E-mail: lokale.economie@dessel.be