Dienstenfirma BalDeMo

Dienstenfirma BalDeMo is een sociaal innoverend en intergemeentelijk dienstenbedrijf, opgericht door PWA-vzw's van Balen en Dessel en de OCMW's van Balen, Dessel en Mol. Ondertussen zijn ook PWA en OCMW Retie bij aangesloten.

Alle particulieren uit de gemeenten Balen, Dessel, Retie en Mol kunnen beroep doen op onze dienstverlening.

Door omstandigheden is het soms niet meer mogelijk om je woning net en rein te houden. Anderen dromen ervan om meer vrije tijd te kunnen besteden aan het gezin, hobby's of... Via het systeem van dienstencheques zoeken wij voor u een gemotiveerde hulp die volgende comfortdiensten kan leveren bij u thuis:

  • schoonmaken van woning
  • boodschappen doen
  • maaltijden bereiden
  • ramen poetsen
  • was doen
  • strijken

Deze huishoudelijke taken worden geleverd door onze huishoudhulpen die een vast contract hebben bij Dienstenfirma BalDeMo. Zij worden in hun job door ons ondersteund en begeleid.

Een kwaliteitsvolle dienstverlening is ook voor ons zeer belangrijk. Met vragen kan u als klant/gebruiker altijd bij ons terecht. Contacteer ons afdelingshoofd.

Dienstencheques?

Om van onze diensten gebruik te maken, moet u onze huishoudhulp betalen met dienstencheques.

De dienstencheque is een betaalmiddel, een initiatief van de federale regering die via dit systeem extra jobs wil creëren en het zwartwerk wil bestrijden. Elke particulier kan dienstencheques aankopen.

De cheques zijn fiscaal aftrekbaar want één cheque geeft recht op een forfaitaire belastingsvermindering van 30 % tot een bepaald maximum.

Om dienstencheques aan te vragen, moet u zich eerst inschrijven bij Sodexho. Deze inschrijving is gratis. Dienstenfirma BalDeMo kan deze inschrijving samen met u regelen.


Hoe spreken wij af?

U kan zich aanmelden als klant of gebruiker door gewoon te bellen of te mailen naar Dienstenfirma BalDeMo.
Tel.: 014 82 98 21
E-mail: info@DFbaldemo.be
of u kan bij ons persoonlijk langskomen tijdens de openingsuren in het Sociaal Huis (OCMW) te Balen, Veststraat 60;
of u kan u online inschrijven via het aanvraagformulier vanop de website van OCMW Balen.

Intussen kan u zich reeds gratis inschrijven bij Accor Services waar u later uw dienstencheques bestelt. U wacht op uw inschrijvingsnummer en u wacht met effectief cheques te bestellen totdat wij u hulp toewijzen.
De cheques dragen immers een vervaldatum.

Zodra wij u één of meerdere comfortdiensten kunnen aanbieden, contacteren wij u. Ons afdelingshoofd maakt samen met u de nodige praktische afspraken.

Contact

Dienstenfirma BalDeMo cvba-so
Markt 21
2490 Balen

Tel.: 014 82 98 21
Fax: 014 81 67 44
E-mail: info@DFbaldemo.be
www.dfbaldemo.be


Deze site bevat alle informatie over onze dienstenfirma en kan gebruikt worden door klanten en eventuele sollicitanten om zich aan te melden.

Openingsuren:

  • maandag 9.00 - 11.30 u
  • dinsdag 9.00 - 11.30 u
  • donderdag 13.00 - 15.30 u en van 16.00 tot 17.30 u
  • vrijdag 9.00 - 11.30 u 

EN OP AFSPRAAK