Zot veel grabbelpasactiviteiten in de herfstvakantie

Gepubliceerd op maandag 5 oktober 2020 10.10 u.
Na het grote succes van vorig jaar zal ook dit jaar de Grabbelpas in Dessel doorgaan. De Grabbelpas is een boeiend en afwisselend vrijetijdsaanbod voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar tijdens de herfstvakantie.

Van dinsdag 3 november tot en met zaterdag 7 november 2020 kunnen kinderen deelnemen aan allerlei activiteiten zoals een workshop bloemschikken, knutselen, enz. Ook zal er wat wetenschap aan te pas komen en een activiteit die in het teken staat van het milieu. Het is een gevarieerd programma waarin iedereen wel iets kan vinden wat hij/zij leuk vindt.

Hoe kan je inschrijven?

Inschrijven kan via het online reservatiesysteem i-School. Je registreert je familie met alle gezinsleden. Daarna kan je je kinderen inschrijven. De inschrijvingen voor de activiteiten gaan van start op donderdag 8 oktober om 17 uur.

De inschrijving dient meteen online betaald te worden, dus hou je bankkaart bij de hand. Een inschrijving lukt enkel als ook de betaling in orde is gebracht. Je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail.

In het programmaboekje, te vinden op www.dessel.be/grabbelpas, staat per activiteit vermeld hoeveel deelnemers er kunnen inschrijven. Deze beperking is nodig om alles in goede banen te leiden.

Meer info

Afdeling Vrije tijd – jeugd
Hannekestraat 1
2480 Dessel
Tel. 014 38 99 20
E-mail: vrijetijd@dessel.be
www.dessel.be/grabbelpas