Zing en spring de zomer in! Nieuw vrijetijdsaanbod voor kinderen tijdens de zomervakantie.

Gepubliceerd op maandag 25 januari 2021 10.18 u.
Heb je onze vrijetijdskalender al doorgenomen? Je zal merken dat we weer wat nieuws in petto hebben! Naast ons ouwe getrouwe vrijetijdsaanbod organiseren we twee nieuwe zomerkampen in juli.

Samen zingen en dansen op het musicalkamp

Voor het eerst organiseert de afdeling Vrije tijd een musicalkamp. Wil je samen met je vrienden zingen en dansen en een échte musical opvoeren? Dat kan!

Het kamp wordt professioneel begeleid door People on stage. Een team van ervaren docenten en vrijwilligers staat voor je klaar om je te laten schitteren ‘on stage’. Tijdens dit themadagkamp worden de deelnemers ondergedompeld in een musicalbad. Samen met de docenten wordt er gewerkt aan de 3 disciplines: zang, theater en dans.

Wil jij graag het podium betreden? Kom je amuseren op het musicalkamp van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juli.

Springen, rennen, sporten op het sportkamp

Het sportkamp tijdens de paasvakantie is een gevestigde waarde. Met al jaren bijna 100 deelnemers is het onze grootste en populairste vrijetijdsactiviteit voor kinderen. Ook de sportprikkels tijdens de herfstvakantie wint aan populariteit. Het doet ons deugd te zien dat onze jonge Desselaars erg sportief zijn.

We breiden ons sportaanbod uit naar de zomervakantie. Onze trouwe partner voor de organisatie en professionele begeleiding van de sportkampen is Athlon. Hun beweeg- en sportinstructeurs laten je op een speelse manier proeven van verschillende sporten.

Wil je kennismaken met sport of ben je op zoek naar een extra sportieve uitdaging? Alles kan! Kom je uitleven op één van onze sportkampen. Het nieuwe sportkamp in de zomervakantie gaat door van maandag 12 juli tot en met vrijdag 16 juli. Woensdag is rustdag, dan hebben de kinderen even een adempauze.

Praktische informatie

Voor wie? Alle kinderen die geboren zijn tussen 1 januari 2009 en 31 december 2014 zijn welkom op onze zomerkampen.

Waar? Beide zomerkampen gaan door in de sporthal van Sportpark Brasel.

Wanneer inschrijven? Vanaf maandag 29 maart om 19u kan je online inschrijven.

Hoe inschrijven? Inschrijven kan enkel via i-School. Reken onmiddellijk online af. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met de afdeling Vrije tijd op het nummer 014 38 99 20 of vrijetijd@dessel.be. Wij helpen je graag verder.

De vrijetijdskalender vind je hier terug: https://www.dessel.be/jaarkalender-2021