Win een frietkot in jouw straat! 

Gepubliceerd op woensdag 14 oktober 2020 8.34 u.
Een nette straat zonder zwerfvuil, dat is waar Kempenaren van houden. Dit was te merken aan het succes van de ‘zonder zwerfvuil straat’-wedstrijd de voorbije jaren.

Er dook een groot aantal ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches op achter de Kempense ramen. De wedstrijd vindt dit najaar opnieuw plaats maar in een nieuw jasje… Je kan nu deelnemen met jouw straat maar niet meer individueel. Hoe meer affiches er in de straat opduiken, hoe krachtiger het signaal dat zwerfvuil écht niet kan. Trommel dus je buren op om ook een affiche achter het raam te hangen. Wie weet winnen jullie wel een frietkot voor jouw straat.

Hoe doe je mee aan de wedstrijd?

  • Maak zoveel mogelijk buren warm om deel te nemen en duid 1 contactpersoon aan.
  • Schrijf je straat en de deelnemende huizen in via het onderstaande e-loket voor 15 november 2020.
  • De ‘zonder zwerfvuil straat’-affiches worden naar de contactpersoon uit jouw straat opgestuurd.
  • Hang de affiche op een zichtbare plaats in elk ingeschreven huis en laat ze hangen tot 31 januari 2021. Onaangekondigde controles gaan na of de affiches overal nog hangen.
  • Een onschuldige hand trekt 3 winnaars. De hoofdprijs is een frietkot voor alle deelnemers uit jouw straat. Wint jouw straat de tweede of de derde prijs dan krijgt elke deelnemer een bon voor een frietje van de frituur in jouw buurt.
  • Bekijk het volledige wedstrijdreglement op www.iok.be/zonderzwerfvuilstraat