Wegens succes verlengd! Koop tot 31 december voordelig je Dessels Kado!

Gepubliceerd op dinsdag 15 september 2020 9 u.
In juli startte lokaal bestuur Dessel met een actie om de Desselse handelaars een hart onder de riem te steken. Elk Dessels gezin kon maximaal 5 Desselse cadeaubonnen kopen aan 12 euro per bon in plaats van 15 euro per bon. Wanneer je voor 75 euro aan cadeaubonnen koopt, betaal je maar 60 euro.

Om nog meer Desselaars de kans te geven, deze bonnen aan te kopen, wordt de actie verlengd tot 31 december 2020.

De vermindering is enkel van toepassing op de cadeaubonnen met de waarde van 15 euro, niet op deze met de waarde van 5 euro. Koopt elk gezin zijn 5 cadeaubonnen zal dit een injectie geven van 300 000 euro in de lokale economie. Lokaal bestuur Dessel neemt daarvan 60 000 euro voor haar rekening.

Met deze cadeaubonnen kan je o.a. gaan winkelen of een hapje en een drankje consumeren bij onze lokale horeca. Aangezien er met de aangekochte cadeaubonnen enkel bij de Desselse (deelnemende) handelaars kan betaald worden, wil zeggen dat dit bedrag resoluut terug naar de Desselse handelaars komt.

De cadeaubonnen aan een verminderd tarief kunnen enkel aangekocht worden aan het onthaal van het administratief centrum “De Plaetse” en dit tijdens de gebruikelijke openingsuren. Online of bij verkooppunt Bakkerij Elsakker zijn de bonnen ook nog te koop, maar zal deze korting niet van toepassing zijn. De cadeaubonnen blijven na aankoop nog twee jaar geldig.

Kijk snel op www.desselskado.be en ontdek welke handelaars, ondernemingen en horecazaken het Dessels Kado als betaalmiddel aanvaarden.

Kom dus zeker jullie cadeaubonnen aankopen en geef onze lokale economie hiermee een extra duwtje in de rug!

Het Dessels Kado is een initiatief van het Lokaal bestuur Dessel en UNIZO Dessel, met ondersteuning van de raad voor lokale economie en staat open voor alle Desselse ondernemers.

Heb jij als onderneming, handelaar, winkel, horecazaak, enz. interesse om dit betaalmiddel ook in jouw zaak te aanvaarden? Schrijf je dan in via www.desselskado.be.