Vragen over vaccinatie? Vind de antwoorden op www.vaccinatiecentrumbaldemore.be

Gepubliceerd op vrijdag 26 februari 2021 10.41 u.
Op de nieuwe website www.vaccinatiecentrumbaldemore.be vind je alle actuele informatie over de vaccinatiecampagne in eerstelijnszone Baldemore (Balen, Dessel, Mol en Retie).

De website draagt bij tot ons doel om elke inwoner te informeren zodat deze een bewuste en persoonlijke keuze kan maken over vaccinatie. De website is opgedeeld in verschillende thema’s: informatie over het vaccin, het verloop van je vaccinatie, hoe het er in het vaccinatiecentrum aan toe gaat en wat je moet doen na je vaccinatie. Toch nog een vraag? Op de contactpagina lees je waar je terecht kan!

De website maakt deel uit van de communicatiecampagne ‘Ben je één uit de 46.535?’. In deze campagne staat duidelijkheid en transparantie centraal. Elke volwassen inwoner van de eerstelijnszone Baldemore (Balen, Dessel, Mol en Retie) krijgt de komende maanden een unieke kans. 

Door te kiezen voor vaccinatie draag je een onmisbaar steentje bij in de lange weg uit deze coronacrisis. Je helpt mee om het gezamenlijke doel van 46.535 vaccinaties te bereiken, wat betekent dat we in onze regio de beoogde vaccinatiedrempel van 70% behalen. Uiteraard hopen we op meer…
 
Meer info: communicatiedienst, communicatie@dessel.be, corona@dessel.be