UiTPAS Kempen

Spaar en ruil punten bij organisatoren in de buurt.

UiTPAS is je voordeelkaart voor vrije tijd. Spaar punten bij heel wat activiteiten en ruil ze om voor allerlei leuke voordelen. Mensen met een beperkt budget krijgen met hun UiTPAS bovendien straffe kortingen op alle activiteiten.

Nog geen UiTPAS?

Een UiTPAS kost € 5 en blijft je leven lang geldig. Een UiTPAS aan kansentarief is gratis. Als je een UiTPAS koopt, krijg je bovendien een welkomstvoordeel. 

UiTPAS kopen?

Ga met je identiteitskaart langs bij een van de verkooppunten in Dessel:
- onthaal administratief centrum "De Plaetse", Hannekestraat 1
- bibliotheek, Hannekestraat 1
- onthaal Sociaal Huis "De Pastorij", Pastorijstraat 2

Waar punten sparen?

Je kan een punt sparen bij elke UiTPAS-activiteit waaraan je deelneemt. Dat is heel eenvoudig: hou je kaart tegen de spaarzuil of scan de QR-code met de digitale UiTPAS-zone. Geen spaarzuil gevonden? Ga dan even langs bij de balie.

Zoek een UiTPAS-activiteit in de agenda

Waar punten ruilen?

Klaar om je UiTPAS-portefeuille leeg te maken? Er is altijd wel iets leuks te vinden voor jouw aantal punten, of je er nu 5 of 100 bij elkaar gespaard hebt:

Bekijk hier alle omruilvoordelen in de regio Kempen.

UiTPAS voor iedereen

Als je die nodig hebt, krijg je met je UiTPAS ook heel wat kortingen. Met een attest van je kansenstatuut (vraag ernaar bij het OCMW of je ziekenfonds) is de UiTPAS gratis. Bovendien krijg jij 80% korting op alle activiteiten met je UiTPAS: op culturele activiteiten zoals een concert of een theatervoorstelling, maar ook op kampen, speelpleinwerking, je zwembeurt en zoveel meer.

Heb je hulp nodig of wil je meer weten over kortingen met UiTPAS? Neem dan contact op met je contactpersoon of ga even langs in het Sociaal Huis "De Pastorij".

Spaar punten in meer dan 100 andere steden en gemeenten

Trek je er wat verder op uit? Neem zeker je UiTPAS mee, want die kan je ook gebruiken in meer dan 100 andere steden en gemeenten in Vlaanderen en Brussel. Op uitpas.be vind je een handig overzicht van alle activiteiten en omruilvoordelen.

Meer inspiratie voor leuke activiteiten en uitstapjes vind je op uitinvlaanderen.be. Zie je bij een activiteit of artikel het UiTPAS-logo staan? Dan weet je meteen dat je daar een punt kan sparen.

Opgelet: je korting met kansenstatuut kan je wel enkel gebruiken in regio Kempen of Dessel en bij sommige bovenlokale organisaties.