Skate- en stepcontest Ramp?Zalig! gaat weer door!!

Gepubliceerd op vrijdag 23 april 2021 8.19 u.
Op zaterdag 15 mei zal Ramp?Zalig! weer georganiseerd worden, dit keer op het skatepark in de Rivierstraat te Mol. Wegens de coronamaatregelen zal de wedstrijd zonder toeschouwers of publiek doorgaan.

De deelnemers worden op voorhand ingedeeld in leeftijdsgroepen (8 tot 12 jaar, 12 tot 18 jaar, +18 jaar) per skate- of step discipline. Tevens worden er tijdssloten opgelegd. De deelnemers krijgen na inschrijving een uur toegewezen (tussen 12u en 18u) waarop ze hun skills kunnen tonen. Wanneer de contest per leeftijdsgroep is afgerond worden de deelnemers gevraagd het skatepark te verlaten en naar huis te gaan.

Om aan Ramp?Zalig! deel te nemen, moet je in 2014 geboren zijn of vroeger. Je bent verplicht een helm te dragen. Inschrijven kan tot 7 mei dus wees er snel bij!

Op www.gemeentemol.be/rampzalig vind je alle info en de link naar het inschrijfformulier.

Toeschouwers zijn helaas niet toegelaten. Een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar en er wordt gevraagd de 1,5 meter afstand te respecteren. Iedereen brengt zijn eigen drank mee aangezien er geen drank- en eetstandjes worden voorzien.

3 dagen op voorhand wordt beslist op basis van de weersomstandigheden of het evenement kan doorgaan.

Ramp?Zalig! is een organisatie van de gemeente Balen, Mol, Laakdal, Dessel, Retie, Westerlo, Meerhout en stad Geel en Lommel.