Samen op Babbelpad en Brabbeltjespad op zondag 1 oktober

Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 8.19 u.
Wil je graag nieuwe mensen leren kennen, maar weet je niet goed hoe? Neem dan zeker deel aan het Babbelpad op zondag 1 oktober tussen 10 en 12 uur aan sporthal Den Uyt, Rode-Kruislaan 20. Iedereen is welkom!

Volwassenen, senioren, anderstaligen, nieuwe inwoners, minder mobielen, wandelliefhebbers, ... Om 10.30 uur is er ook een wandeling voor gezinnen met kinderen, brabbeltjespad. Inschrijven voor babbelpad en brabbeltjespad is niet verplicht maar kan t.e.m. vrijdag 29 september via gemeentemol.be/babbelpad

Op zondag 1 oktober tussen 10 en 12 uur gaat het babbelpad door aan sporthal Den Uyt, Rode-Kruislaan 20. Iedereen is welkom! Volwassenen, senioren, anderstaligen, nieuwe inwoners, minder mobielen, wandelliefhebbers, … Ga allemaal samen op pad, babbel en geniet! Geen zin om te wandelen of niet mobiel genoeg? Neem een drankje in sportcafé Den Uyt en leer nieuwe mensen kennen.

Om 10.30 uur is er ook een wandeling voor gezinnen met kinderen: Samen op brabbeltjespad. Ga samen op pad met Warme William. Onderweg geeft Warme William opdrachten en tips om te leren luisteren als een echte Warme William. De wandeling is ongeveer 1,5 kilometer lang. Mama’s en papa’s kunnen achteraf gezellig nababbelen en onze gemeente ontdekken. Voor de kinderen voorzien we na de wandeling kinderopvang in de sporthal tot 12 uur.

Dit is een initiatief van Interlokale Vereniging Baldemore tijdens de tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid.

Meer info

> Interlokale Vereniging Baldemore, tel. 014 27 24 02, baldemore@gemeentemol.be
> www.gemeentemol.be/babbelpad