Avondrommelmarkt in de zomermaanden

Gepubliceerd op vrijdag 20 mei 2022 8.43 u.
Elke zondag kan je tussen 8 en 13 uur komen rondsnuisteren op de gezellige rommelmarkt op het Campinaplein in Dessel-centrum. In de zomermaanden (3 juni, 1 juli en 5 augustus) worden er ook avondmarkten georganiseerd.

Wekelijkse rommelmarkt op zondag

Elke zondag tussen 8 en 13 uur gaat de rommelmarkt door op het Campinaplein. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een standplaats. De kostprijs hiervoor bedraagt 1 euro per lopende meter. Op de rommelmarkt is verkoop van voeding of dranken, (sier)wapens, dieren en nieuwe spullen niet toegelaten. Inschrijven kan uitsluitend telefonisch op het nummer 0491 10 89 31.

Tijdens de Sinksenmarkt van zondag 5 juni 2022 zal de rommelmarkt éénmalig aansluiten bij de Sinksenmarkt en zal er geen standgeld worden gevraagd.

Avondmarkten

Op vrijdag 3 juni, 1 juli en 5 augustus vinden de avondmarkten plaats. Tussen 18 en 22 uur wordt het Campinaplein omgetoverd tot een gezellige markt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een standplaats. De kostprijs hiervoor bedraagt 1 euro per lopende meter. Op de rommelmarkt is verkoop van voeding of dranken, (sier)wapens, dieren en nieuwe spullen niet toegelaten. Inschrijven kan uitsluitend telefonisch op het nummer 0491 10 89 31.