Prijzenpot "Maand de markt" verdeeld

Gepubliceerd op donderdag 11 mei 2023 12.02 u.
De provincie Antwerpen organiseerde afgelopen maand de “Maand van de markt”, een initiatief dat de lokale markten in de schijnwerpers zette en bezoekers aanmoedigde om deel te nemen aan de wedstrijd. Ook Dessel nam deel.

Tijdens vier edities van de wekelijkse donderdagmarkt konden bezoekers deelnemen aan de wedstrijd. We hebben meer dan 1000 deelnameformulier mogen ontvangen.

Een onschuldige hand heeft de winnaars bepaald en we mogen maar liefst 101 deelnemers blij maken met een leuke prijs. De prijzenpot was gevuld met waardebons van deelnemende handelaars en Desselse Kadobonnen. De hoofdprijs was een Desselse Kadobon ter waarde van 25 euro.

We zijn ervan overtuigd dat de gelukkige winnaars blij zullen zijn met hun prijzen en willen hen via deze weg nogmaals feliciteren. We zullen de winnaars persoonlijk schriftelijk informeren, dus hou je brievenbus goed in de gaten.

We zijn enorm blij met het succes van de “Maand van de markt” en hopen dat dit initiatief de lokale economie in onze provincie en in Dessel heeft gestimuleerd. We kijken al uit naar de volgende editie en hopen dan nog meer marktbezoekers te mogen verwelkomen en te laten genieten van de vele voordelen die onze lokale markten te bieden hebben.