Prijsuitreiking ‘Zomeractie Dessels Kado’  

Gepubliceerd op donderdag 21 oktober 2021 21.07 u.
Op donderdag 21 oktober 2021 vond de prijsuitreiking van de ‘Zomeractie Dessels Kado’ plaats. Tijdens deze prijsuitreiking werden onder andere de 10 winnaars bekendgemaakt. Eén van de winnaars mocht met de hoofdprijs ter waarde van 1.000 euro aan Dessels Kado naar huis gaan.

De eerste ‘Zomeractie Dessels Kado’ werd een absoluut succes. Er werden niet minder dan 1.287 volle stempelkaarten ingediend bij het Lokaal bestuur Dessel. Per stempelkaart diende er 5 stempels van 5 verschillende handelaars verzameld te worden. Er kon één stempel verkregen worden per aankoop bij een deelnemende handelaar aan het Dessels Kado. In totaal was de zomeractie goed voor 6.435 stempels, dit getal komt overeen met het aantal aankopen bij onze lokale handelaars.

Elk Dessels gezin kreeg bij het inleveren van een volle stempelkaart, éénmalig een Dessels Kado ter waarde van 10 euro. 591 Desselse gezinnen maakten hiervan gebruik en leverden hun volle stempelkaart in, goed voor een totaalbedrag van 5.910 euro. Dit bedrag vloeit resoluut terug naar onze lokale handelaars die deelnemen aan het Dessels Kado.

Winnaars prijsuitreiking

Tijdens de prijsuitreiking werden de 10 winnaars bekendgemaakt door middel van loting. Nicole Nijs mocht naar huis gaan met de hoofdprijs van 1.000 euro aan Dessels Kado. De tweede plaats ter waarde van 500 euro was weggelegd voor Toke Minnen en Luc Swaelen mocht de derde prijs ter waarde van 200 euro in ontvangst nemen. De overige 7 winnaars ontvingen elk een Dessels Kado van respectievelijk 100, 50 en 25 euro. In totaal werd er voor een totaalbedrag van 2.000 euro aan Dessels Kado uitgereikt.

Lokaal bestuur Dessel dankt alle deelnemende handelaars en Desselaars om deel te nemen aan de ‘Zomeractie Dessels Kado’!

Wil jij als handelaar ook graag deelnemen aan het Dessels Kado en deze cadeaubonnen ontvangen in jouw zaak? Schrijf je dan snel in via www.desselskado.be.