Doe jij mee aan de gezelligste jogging van de streek?

Gepubliceerd op donderdag 4 mei 2023 16 u.
Noteer dan Pinkstermaandag 29 mei 2023 met stip in je agenda want dan organiseren wij opnieuw de Desselse Foorloop.

De Foorloop is een loopwedstrijd waar klein en groot alle aandacht krijgen en de nodige aanmoedigingen krijgen toegeschreeuwd. Zowel de geoefende loper als de beginnende jogger “die voor zijn plezier” wenst mee te doen, vindt hier zijn gading. Want ons motto is “deelnemen is belangrijker dan winnen”.

Het is de bedoeling van de sportraad om mensen aan te zetten tot sporten. En dat er veel gelopen wordt in Dessel, bewijzen de vele deelnemers.

Inschrijven

De kinderen lopen ongeveer 1 of 2 km (14.30 uur), de volwassenen kiezen tussen 5 of 10 km (15.30 uur). De start en aankomst zijn voorzien aan het oude gemeentehuis en het parcours is volledig autovrij. De inschrijvingen, vanaf 13 uur, gebeuren in GBS De Kangoeroe en kunnen gebeuren tot telkens een kwartier voor de aanvang van de reeks waarvoor je inschrijft. De prijsuitreiking en de tombola zijn in de tent achter het oud gemeentehuis. Deelnemen kost 5 euro voor de 5 en de 10 km, en 2 euro voor de kinderen.

G-Loop

Sinds enkele jaren organiseren we tussen de kidstoer en de volwassenen een G-loop voor personen met een beperking. Deze G-sporters lopen de kleine ronde van de kids run en starten om 15 uur. Zij betalen eveneens 2 euro voor hun deelname.

De sportraad is ervan overtuigd dat deze 13de Desselse Foorloop een grandioos succes wordt en dat jullie massaal de sportschoenen aantrekken om mee te lopen.

Meer info

Afdeling Vrije tijd – sport
Hannekestraat 1
2480 Dessel
tel. 014 38 99 33
e-mail: sport@dessel.be