De Maand van de Markt 2024! Kras en win!

Gepubliceerd op maandag 1 april 2024 9 u.
In de maand april staat de wekelijkse markt centraal in Dessel, waar we de lokale marktkramers in het zonnetje zetten met een fantastische "Kras & Win" actie. Deze campagne belooft een feest van lokale verbondenheid, unieke ontdekkingen en fantastische prijzen.

De maand van de markt start op 1 april en eindigt op 30 april 2024.

Winkel op de markt en maak kans op mooie prijzen

Of je nu een trouwe bezoeker bent van onze markt of deze voor het eerst ontdekt, de "Kras & Win" actie maakt winkelen op de markt in april extra bijzonder.

Bij elke aankoop op de markt ontvang je van de deelnemende handelaren een kraslot, hiermee zijn tal van fantastische prijzen te winnen zijn, waaronder Desselse Kadobonnen en waardebonnen. 

Als kers op de taart maakt elke marktbezoeker bij iedere aankoop kans op de provinciale hoofdprijs, een fonkelnieuwe e-bike ter waarde van € 2 699! Een geweldige stimulans om de lokale markt te verkennen en tegelijkertijd kans te maken op een elektrische fiets.

Lokaal bestuur Dessel neemt met veel enthousiasme deel aan deze actie, om zo onze wekelijkse markt mee in de kijker te zetten!

Voor meer details over de "Kras & Win" actie en de Maand van de Markt nodigen wij je uit om onze website www.maandvandemarkt.be te bezoeken. Neem deel aan dit feest en ontdek wat de markt te bieden heeft en maak kans op leuke prijzen!