Wil je nieuwe mensen leren kennen? Schrijf in voor het Babbelpad!

Gepubliceerd op maandag 19 september 2022 9 u.
Heb je zin om nog eens nieuwe vrienden te ontmoeten? Schrijf dan in voor het Babbelpad op zondag 9 oktober 2022. Interesse? Schrijf in via www.gemeentemol.be/babbelpad of neem contact op met Birgit Massagé op het nummer 0470 90 32 28 of baldemore@gemeentemol.be.

Met een vragenlijst peilen we naar je interesses en matchen we je met een leeftijdsgenoot. We verwachten je op het juiste tijdstip aan administratief centrum "De Plaetse", Hannekestraat 1 in Dessel of in één van onze buurgemeenten. Wandel je mee?!

Nieuwe vrienden ontmoeten tussen pot en pint? Het hoorde er een tijdlang niet bij. Daarom organiseren we een ‘Babbelpad’, een perfect initiatief om nieuwe mensen te ontmoeten. Een laagdrempelige manier om zo nieuwe mensen te leren kennen.

Hoe deelnemen?

Vul het deelnameformulier in op www.gemeentemol.be/babbelpad voor 4 oktober 2022. Op basis van je leeftijd en interesses zorgen we ervoor dat je met een gelijkgestemde op pad kan gaan. Nadat we je ‘gematched’ hebben, ontvang je van ons het juiste uur waarop we je verwachten aan administratief centrum "De Plaetse". Je bent ook welkom in de buurgemeentes:

  • Balen: Vrijetijdscentrum De Kruierie, Bevrijdingsstraat 1
  • Retie: GC Den Dries, Kerkhofstraat 37
  • Mol: Sportcafé Den Uyt, Rode-Kruislaan 20

Via de vragenlijst geef je door in welk gemeente je wil deelnemen.

Meer info: Baldemore, Birgit Massagé, 0470 90 32 28, baldemore@gemeentemol.be