Callcenter Baldemore blijft ook na verdwijnen vaccinatiecentrum bereikbaar

Gepubliceerd op dinsdag 26 april 2022 9.29 u.
Ook na het verdwijnen van het vaccinatiecentrum Baldemore in De Zwaan, blijft het callcenter bereikbaar.

Ondertussen werd de laatste prik gezet en gingen de opruimwerken van start. Op 28 en 29 april volgt het afbreken van de vaccinatietent. Voor een veilig verloop van deze afbraakwerken is de Wandelweg tussen Molderdijk en Rivierstraat op 28 en 29 april afgesloten. Hiermee komt een einde aan het vaccinatiecentrum voor eerstelijnszone Baldemore op de site van de Academie voor Beeldende Kunsten. Nogmaals een welgemeende dankjewel aan alle vrijwilligers en professionele zorgmedewerkers voor hun enorme inzet!

Na het einde van het vaccinatiecentrum wordt voor toekomstige vaccinaties de stap gezet naar een duurzame samenwerking met de eerste lijn (waaronder de huisartsen en huisartsenpraktijken). De komende weken worden hierover onder coördinatie van eerstelijnszone Baldemore verdere afspraken gemaakt. Ook de mogelijkheden voor een nieuw vaccinatiepunt worden op dit moment onderzocht en uitgewerkt.

Vaccineren blijft in onze eerstelijnszone dus steeds mogelijk, ook voor tweedekansers of kinderen die de vaccinatieleeftijd bereiken.

Callcenter Baldemore

Ook na het verdwijnen van het vaccinatiecentrum in De Zwaan kan je met praktische vragen over de vaccinatie terecht bij het callcentrum: 014 38 90 47 of callcenter@elzbaldemore. Voor medische vragen neem je contact op met je huisarts.

Wandelweg afgesloten

Op donderdag 28 en vrijdag 29 april is de Wandelweg tussen Molderdijk en Rivierstraat tijdelijk afgesloten voor voetgangers en fietsers. Deze maatregel is nodig voor het veilig verloop van de afbraakwerken van de vaccinatietent in De Zwaan. Vrachtwagens gebruiken de Wandelweg voor het afvoeren van de materialen.

Meer info: Callcenter Baldemore, 014 38 90 47, callcenter@elzbaldemore.be