Hoe verloopt de vaccinatie voor 5- tot 11-jarigen? Bekijk het filmpje

Gepubliceerd op donderdag 20 januari 2022 14.30 u.
Met een handig filmpje bereidt vaccinatiecentrum Baldemore kinderen voor op hun vaccinatie. In het filmpje brengen kinderburgemeester Cas Delaet en zijn vader een bezoek aan het vaccinatiecentrum. Het filmpje toont stap voor stap wat er tijdens zo’n bezoek gebeurt.

Met dit initiatief willen we ouders en kinderen grondig informeren en geruststellen. Kies je ervoor om je kind te laten vaccineren? Bereid het dan voor en bekijk samen het filmpje!

Download het filmpje via deze link.

Vaccinatiecentrum Baldemore ontwikkelde eerder al een online brochure die ouders helpt om hun kind voor te bereiden op vaccinatie in het vaccinatiecentrum. De brochure bevat een visueel stappenplan over het verloop en praktische tips die je kind helpen met het oog op een vlotte vaccinatie. Dit nieuwe filmpje sluit hierop aan en geeft een realistische beeld van wat je kind mag verwachten.

Vaccinatiecentrum Baldemore benadrukt de vrije keuze voor alle ouders en kinderen. We vragen dat ouders hierover in gesprek gaan met hun kind, in navolging van het advies van de vzw Bataljong.

Meer info: callcenter vaccinatiecentrum, 014 38 90 47, www.vaccinatiecentrumbaldemore.be