Lokaal bestuur Dessel zoekt maatschappelijk assistent leidinggevende

Gepubliceerd op maandag 3 mei 2021 9 u.
Om het zorgteam binnen lokaal bestuur Dessel te versterken leggen wij een wervingsreserve aan voor een dynamisch en sociaal geëngageerd Maatschappelijk assistent(e) leidinggevende.

Wat verwachten we van jou?
De maatschappelijk assistent(e) leidinggevende is verantwoordelijk voor de coördinatie en de werking van de thuis(zorg)diensten van het OCMW. Hij/zij zorgt voor het optimaal functioneren van de medewerkers van de thuis(zorg)diensten en is verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte werking van de thuis(zorg)diensten. Daarnaast heeft de maatschappelijk assistent(e) leidinggevende de opdracht personen, gezinnen en hulpbehoevenden te helpen bij het opheffen of verbeteren van de noodsituaties waarin zij zich bevinden.

Je maakt deel uit van het zorgteam en ondersteunt je collega’s uit het zorgteam waar nodig.

Je bent in het bezit van een bachelordiploma Sociaal Werk (of bent laatstejaarsstudent in deze richting) en beschikt over een rijbewijs B.

Wat hebben we jou te bieden?

Er zal een wervingsreserve worden aangelegd voor de duur van 3 jaar. Het bruto maandloon ligt voor een voltijds contract tussen € 2.509,94 en € 4.229,18 (niveau B1-B2-B3).

Verder geniet je 35 dagen jaarlijks verlof, een flexibele werkregeling, gratis uitgebreide hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van € 8 per gewerkte dag, een fietsvergoeding, eindejaarspremie, vakantiegeld, verplaatsingsvergoeding, opleidingen en begeleiding.

Je werkt bovendien voor een stabiele werkgever.

In eerste instantie zoeken we iemand ter vervanging van een collega met als startdatum begin juli 2021. Dit betreft een boeiende en afwisselende job met een voltijds contract (38/38).

Procedure

Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan u contact opnemen met Lieve Van Beylen, waarnemend afdelingshoofd welzijn, via tel. 014/38 99 34 of e-mail: lieve.vanbeylen@dessel.be

Heb je interesse?

Bezorg ons jouw sollicitatiebrief, CV, een uittreksel uit het strafregister niet ouder dan 3 maanden, je diploma, een kopie van je rijbewijs en een ingevuld inschrijvingsformulier uiterlijk op woensdag 26 mei 2021. Laatstejaarsstudenten leveren een studiebewijs af aangevuld met een verklaring dat zij binnen een termijn van 6 maanden zullen deelnemen aan hun eindexamen. Dit kan schriftelijk via een aangetekend schrijven t.a.v. Kris Van Dijck, voorzitter vast bureau, met de vermelding “aanleg wervingsreserve maatschappelijk assistent(e) leidinggevende”, via e-mail (personeel@dessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis ‘De Pastorij’, Pastorijstraat 2, 2480 Dessel. Het inschrijvingsformulier kan je van onze website downloaden, kan je op eenvoudig verzoek digitaal verkrijgen of is te verkrijgen in het Sociaal Huis.