Nieuwe gemeentegids met lokale handelsreclame

Gepubliceerd op dinsdag 20 april 2021 15.15 u.
Lokaal bestuur Dessel is volop een nieuwe editie van de gemeentegids aan het klaarstomen. Over enkele maanden zal deze gemeentegids bij alle inwoners in de brievenbus zitten.

De burgers informeren over het beleid en de vele vormen van dienstverlening, is een basistaak van het lokaal bestuur. Daar werken we dagelijks aan.

Op dat vlak zijn de digitale informatie en communicatie niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarin blijven we uiteraard verder investeren. Toch zijn de ‘papieren” versies nog steeds belangrijk. Enerzijds bereiken we er ook een deel van onze inwoners mee die niet of nauwelijks vertrouwd zijn met de computer. Anderzijds voelt een gedrukte krant, folder of boek toch nog steeds prettig aan.

Lokaal bestuur Dessel is volop bezig met de voorbereiding van een nieuwe gemeentegids. De gemeentegids maakt je wegwijs in de verschillende diensten, instellingen en dienstverlening. Ook vind je er een overzicht van onze talrijke verenigingen, en nog veel meer.

Binnenkort zal de nieuwe gids bij al de inwoners in de brievenbus zitten en krijgen nieuwe inwoners een exemplaar bij inschrijving.

Met handelsreclame van onze lokale ondernemers

Lokaal bestuur Dessel heeft een overeenkomst met de firma Publi-Touch/Inforegio. Binnenkort zal een vertegenwoordiger van deze firma een bezoek brengen aan de ondernemingen om wel of niet in te tekenen op een advertentie in deze gids. De vertegenwoordiger kan zich legitimeren met een brief van het gemeentebestuur. We willen benadrukken dat de firma Publi-Touch de enige firma is waarmee het gemeentebestuur samenwerkt voor de realisatie van de gemeentegids. Mocht je als ondernemer niet gecontacteerd worden, maar wens je wel te adverteren, dan kan je steeds contact opnemen met de communicatiedienst van de gemeente.

Meer info: dienst communicatie, tel. 014 38 99 35, communicatie@dessel.be