Lokaal bestuur Dessel richt opnieuw een stille studieplek in

Gepubliceerd op woensdag 12 mei 2021 9 u.
De stille studieplek voor studenten tijdens de blok- en examenperiode in januari was een groot succes. We richten dan ook graag opnieuw een stille studieplek in, waar zowel scholieren als studenten kunnen studeren voor hun eindexamens.

De bovenste cafetaria van Sporthal Brasel wordt volledig ingericht volgens de geldende coronamaatregelen. Elke werkdag tussen 8 en 18 uur kan er in stilte gestudeerd worden.

Leerlingen en studenten voor wie het moeilijk is om thuis te studeren, kunnen een studeerplaats reserveren in de bovenste cafetaria van Sporthal Brasel. Studeerplaatsen mogen georganiseerd worden als de coronamaatregelen gerespecteerd worden.

Een studeerplaats kan gereserveerd worden vanaf 25 mei 2021 tot en met 2 juli 2021 tussen 8 en 18 uur. Let op: niet op zaterdag, zondag en feestdagen. Reserveren kan via het e-formulier op www.dessel.be. Er is plaats voor 14 studenten.

Om de veiligheid van iedereen te garanderen, moeten de studenten een mondmasker dragen bij het betreden en verlaten van de ruimte en worden de handen en de studeerplaats bij aankomst en vertrek ontsmet.

Meer info

Afdeling Vrije tijd
tel. 014 38 99 20
e-mail: vrijetijd@dessel.be