Nieuw platform Evenementenkluis

Gepubliceerd op maandag 22 maart 2021 9.25 u.
De gemeentelijke evenementenkluis wordt op dinsdag 23 maart 2021 overgezet op een nieuw softwareplatform. Voor verenigingen en organisatoren is dit makkelijker in gebruik. De evenementenkluis zal deze dag niet toegankelijk zijn voor het ingeven van evenementen.

Sinds 2018 moeten organisatoren van evenementen hun aanvraag indienen via de Evenementenkluis. Alle communicatie met het lokaal bestuur verloopt via dit platform. Bij de vernieuwing van de Evenementenkluis hielden we rekening met belangrijke factoren zoals snelheid, gebruiksvriendelijkheid, …

Met dit platform staan we klaar voor de toekomst. In deze versie zijn er snellere ontwikkelingen mogelijk zodat we efficiënter kunnen inspelen op vragen en vernieuwingen. Al deze aanpassingen gebeurden op vraag van webbouwer Pixeo.

Wachtwoord aanpassen bij eerste gebruik

Alle gebruikers krijgen bij de eerste aanmelding in het nieuwe platform de vraag om hun wachtwoord aan te passen. Na deze aanpassing loggen ze in in de vernieuwde Evenementenkluis met hun nieuwe paswoord en de ‘oude’ link dessel.evenementenkluis.be.

Nieuwe lay-out

Als je inlogt, merk je meteen dat de lay-out aangepast is en er een aantal zaken van plaats veranderd zijn. De achterliggende werking blijft echter identiek aan vroeger. Je kan gewoon je evenementen ingeven, maar ontvangt je e-mails vanuit de Evenementenkluis vanaf nu via een @flowlab.be e-mailadres.

Wat met evenementen in de ‘oude’ Evenementenkluis?

Alle gegevens van de ‘oude’ Evenementenkluis zijn mee overgenomen met deze update. Er gingen geen gegevens verloren.

Meer info

Afdeling grondgebiedzaken – lokale economie
Tel. 014 38 99 27
E-mail: evenementen@dessel.be