Lokaal bestuur Dessel zoekt collega ter ondersteuning van de Oekraïnecrisis

Gepubliceerd op woensdag 22 juni 2022 8.03 u.
Om ons te ondersteunen in de Oekraïnecrisis zijn wij zo snel als mogelijk op zoek naar een dynamische en sociaal geëngageerde collega.

Het Lokaal Bestuur Dessel is een groeiende organisatie met een breed aanbod van diensten die een belangrijke plaats inneemt in het welzijnsaanbod van de gemeente Dessel. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke waarden binnen onze werking.

Wat verwachten we van jou?

Als collega werk je binnen de algemene werking van de sociale dienst. Je hebt de opdracht om Oekraïense vluchtelingen te helpen bij het opheffen of verbeteren van de noodsituaties waarin zij zich bevinden. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van een effectieve en efficiënte cliëntwerking en projectbegeleiding.

Gedurende de periode van tewerkstelling zal je ingeschakeld worden binnen de sociale dienst, dienst vluchtelingen en Lokaal Opvang Initiatief.

Je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelordiploma Sociaal Werk. Een diploma graduaat maatschappelijk werk of ander diploma komt eventueel ook in aanmerking indien je op basis van je competenties aan het profiel beantwoordt. Wij zoeken iemand die sterk geïnteresseerd is in de sociale sector, geëngageerd, sociaal vaardig, zelfstandig, cultuursensitief, flexibel en assertief is. Bovendien kan je de juiste prioriteiten stellen.

Ervaring in het werken binnen een OCMW is een pluspunt, maar schoolverlaters zijn zeker ook welkom.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een boeiende en afwisselende job in voltijds dienstverband met een contract van bepaalde duur tot minstens het einde van het jaar.
  • Een bruto voltijds maandloon tussen € 2.716,82 en € 4.577,76 (niveau B1-B2-B3).
  • Werken voor een stabiele werkgever.
  • Vriendelijke verantwoordelijke en collega’s die je waarderen.
  • Maximaal aantal verlofdagen, namelijk 35 dagen.
  • Flexibel werkrooster met aandacht voor een goede privé-werkbalans.
  • Maaltijdcheque van €8 per gewerkte dag.
  • Fietsvergoeding.
  • Eindejaarspremie, vakantiegeld, verplaatsingsvergoeding, aanvullend pensioen.
  • Opleidingen en begeleiding.

Heb je interesse?

Voor meer informatie in verband met deze functie en de arbeidsvoorwaarden kan je contact opnemen met mevrouw Lauren Geraerts, hoofd maatschappelijk assistent, via tel. 014 38 90 33 of e-mail: lauren.geraerts@dessel.be of met mevrouw Hafsa Baki, afdelingshoofd welzijn, via tel. 014 38 90 44 of via e-mail: hafsa.baki@dessel.be.