Interactieve wandeling ‘Doolhof’ vraagt aandacht voor armoede en uitsluiting

Gepubliceerd op donderdag 14 oktober 2021 10.38 u.
Vanaf 17 oktober tot en met 17 november kan je gratis deelnemen aan de interactieve wandeling ‘Doolhof’, een initiatief van de vierdewereldwerking Ons Huis. De wandeling vraagt aandacht voor armoede en uitsluiting en focust op ‘participatie’.

Interactieve wandeling

Elk jaar organiseert Ons Huis op 17 oktober (Dag van Verzet tegen Armoede en Uitsluiting) samen met verschillende partners, waaronder OCMW Balen, een fakkeltocht. Dit jaar zochten ze opnieuw naar een alternatief en nam Ons Huis dichter en performer Tom Driesen onder de arm. Samen met de bezoekers van Ons Huis verzamelde hij verhalen rond het thema van dit jaar: participatie. Wat betekent het voor mensen in armoede om mee te doen, erbij te horen (of niet bij te horen) en deel te nemen aan de maatschappij?

Praktisch

Zo ontstond deze wandeling met verhalen, opdrachten en luisterfragmenten rond zeven voor hen symbolische locaties in de gemeente Mol. De wandeling van 2,7 kilometer start aan de dienst toerisme van de gemeente Mol (Markt 1a, 2400 Mol) en is rolstoel- en buggytoegankelijk.

Download hier de volledige route of haal ze vanaf 17 oktober gratis af aan de toeristische dienst van de gemeente Mol.

Meer info

Vierdewereldwerking Ons Huis
Bresserdijk 4, 2400 Mol
014 32 04 83
vierderwereldwerking-mol@skynet.be
www.onshuismol.be