Iedereen verslaafd. Hoe werkt verslaving, hoe ga je hiermee om?

Gepubliceerd op donderdag 27 januari 2022 14.09 u.
Als een verslaving de overhand neemt, dan kan je niet meer zonder. Op 12 januari werd er een online infosessie georganiseerd. Je kan de sessie herbekijken.
Als een verslaving de overhand neemt, dan kan je niet meer zonder. Niet alleen jouw leven, maar ook dat van je partner, kinderen, collega, vrienden, familie wordt beheerst door alcohol, drugs, gamen, gokken, medicatie ...Niemand heeft een onmiddellijke verslaving na één glas bier, joint of een lijn cocaïne. Pas als deze middelen veel meer en veel langer gebruikt worden, kan er een verslaving optreden.

Herbekijk online infosessie ‘Iedereen verslaafd’

Wil je weten hoe verslaving te werk gaat of wat je hieraan kan doen voor jezelf, partner, familie, collega …? Volg dan zeker deze online infosessie. Op een laagdrempelige en verstaanbare manier wordt het thema verslaving en de invloed hiervan besproken.De infosessie werd gegeven door Gilles en Jan. Zij zijn hulpverleners voor de regio Balen-Dessel-Mol-Retie. Gilles is al jaren actief binnen de verslavingshulp. Jan is tewerkgesteld als ervaringsdeskundige binnen de verslavingshulp en geeft een heel andere kijk op verslaving. Via een online infosessie gaven Gilles en Jan info over verslaving in al zijn vormen.
 
Heb je na het bekijken van deze sessie nog vragen voor Jan of Gilles? Stuur ze dan naar Jan Van Roey (0471 70 39 27), Gilles de Bie (0473 84 47 92) of E drughulp.mol@cawdekempen.be
 
Herbekijk de sessie (link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=fQ54nxQqK0M).