Heerlijk picknicken aan de Sas4-Toren op zondag 4 juni 2023

Gepubliceerd op woensdag 19 april 2023 8 u.
Jaarlijks organiseert de toeristische dienst van lokaal bestuur Dessel een picknick aan de Sas4-Toren. Dit jaar zal de picknick doorgaan op zondag 4 juni 2023 tussen 11 en 14 uur.

Kom jij gezellig samen met vrienden of familie picknicken, terwijl de kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin en op een springkasteel, een leuke vertelling bijwonen in de bibmobiel en hun snoet laten schminken? 

Voor de picknick zoek je een plaatsje op de grond in de speeltuin of rondom de Sas4-Toren maar je kan eventueel ook kiezen voor een picknickbank. Deze optie kan je doorgeven bij de inschrijving. De plaatsen aan de picknickbanken zijn beperkt, dus wil je graag je plekje reserveren, schrijf dan snel in. Een eigen dekentje meebrengen is aangeraden.

Nieuw dit jaar is dat volwassenen kunnen kiezen uit vier verschillende picknickpakketten (vlees, vis, veggie of special) en kinderen uit twee verschillende (vlees of veggie). Ook deze keuze zal je moeten doorgeven bij het reserveren.

Inschrijven kan bij de afdeling Vrije tijd van de gemeente Dessel of online via www.dessel.be/picknick vanaf 27 april 2023. We vragen om meteen te betalen bij inschrijving, dit kan contant of per overschrijving. De prijs bedraagt 12,50 euro voor een volwassenpakket en 7,50 euro voor een kinderpakket (-12 jaar).

Wie picknick zegt, zegt ook mooi weer, maar helaas hebben we dit niet in de hand. Bij slecht weer wijken we uit naar GBS De Meikever, Meistraat 148. In dit geval zullen we dit de dag ervoor op onze website plaatsen en uithangen aan de toren.

Meer info
afdeling Vrije tijd
Tel. 014 38 99 20
E-mail: vrijetijd@dessel.be