Grootse zomeractie Dessels Kado: prijzenpot van 2000 euro!

Gepubliceerd op maandag 14 juni 2021 9.22 u.
Deze zomer organiseert lokaal bestuur Dessel in samenwerking met UNIZO Dessel een grote ‘ZOMERACTIE’ ter promotie van het Dessels Kado. Met deze actie trekt het lokaal bestuur resoluut de kaart van de Desselse lokale handelaars en ondernemingen!

Deze week ontvangt elk Dessels gezin een brochure met meer informatie over de zomeractie. De zomeractie loopt van 21 juni tot en met 21 september.

Verzamel 5 stempels en krijg éénmalig een Dessels Kado van 10 euro!

Binnenin deze brochure vind je een stempelkaart. Met deze stempelkaart verzamel je 5 verschillende stempels bij 5 verschillende deelnemende handelszaken. De handelaars geven een stempel bij aankoop van één of meerdere producten in de zaak. De deelnemende handelaars vind je terug in de brochure.

Een geldige volle stempelkaart kan ingeleverd worden aan de onthaalbalie van het administratief centrum “De Plaetse”. In ruil voor een volle stempelkaart ontvangt elk Dessels gezin éénmalig een Dessels Kado ter waarde van 10 euro.

Een gezin kan wel meerdere stempelkaarten inleveren voor de grote prijzenpot. 

Prijzenpot van 2000 euro

Bij het inleveren van een volle stempelkaart in administratief centrum “De Plaetse”, kan je een nieuwe stempelkaart krijgen. Hoe meer stempelkaarten je inlevert, hoe meer kans je maakt op de grote prijzenpot die na de actie wordt uitgereikt.

De hoofdprijs is een Dessels Kado ter waarde van 1000 euro! De tweede prijs is een Dessels Kado ter waarde van 500 euro en de derde prijs heeft een waarde van 200 euro! Naast de drie hoofdprijzen, worden er nog zeven prijzen uitgereikt. Alles te samen voor een waarde van maar liefst 2000 euro.

Als ieder Dessels gezin deelneemt aan de zomeractie, zal er een totaalbedrag van +- 40.000 euro terugvloeien naar de Desselse lokale economie.

Volle stempelkaarten kunnen ingeleverd worden tot en met vrijdag 1 oktober.

Meer info

Dienst Lokale economie
Tel. 014 38 99 27
E-mail: lokale.economie@dessel.be