Grabbelpas herfstvakantie 2022

Ook dit jaar kunnen kinderen – geboren tussen 2010 en 2018 – genieten van een gevarieerd en boeiend vrijetijdsaanbod in de herfstvakantie. Van woensdag 2 november tot en met vrijdag 4 november voorzien wij knotsgekke activiteiten waarin alle kinderen zich kunnen uitleven.

Sportkampen

De kleinste sporters (kleuters) kunnen op 3 en 4 november verschillende sporten ontdekken op een tweedaags sportkamp (Multimove). Het kamp gaat door in de sporthal van GBS De Kangoeroe en duurt telkens van 9 tot 16 uur (voor-opvang vanaf 8.30 uur; na-opvang tot 16.30 uur). 

Lagereschoolkinderen kunnen op 2,3 en 4 november deelnemen aan een driedaags sportkamp (Sportprikkels) om zo een nieuwe passie/hobby te ontdekken! Dit kamp gaat door in de sporthal in Brasel en duurt ook telkens van 9 tot 16 uur (voor-opvang vanaf 8.30 uur; na-opvang tot 16.30 uur). 

Inschrijven

Inschrijven kan via het online reservatiesysteem I-Active. Je registreert je familie met alle gezinsleden. Daarna kan je je kinderen inschrijven. De inschrijvingen voor de activiteiten gaan van start op donderdag 8 september om 19 uur.

De inschrijving dient meteen online betaald te worden en is dus pas volledig als de betaling in orde is gebracht. Je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail.

In het programmaboekje, te vinden op www.dessel.be/grabbelpas, staat per activiteit vermeld hoeveel deelnemers maximaal kunnen inschrijven. Die beperking is nodig om alles in goede banen te leiden. Zorg dus dat je op tijd aan je computer zit! In het programmaboekje vind je ook waar de activiteit doorgaat, hoeveel ze kost en wat je kind moet meenemen.

Meer info

Afdeling Vrije tijd – jeugd
Hannekestraat 1
Tel. 014 38 99 20
E-mail: vrijetijd@dessel.be