Grabbelpas herfstvakantie 2023

Ook dit jaar kunnen kinderen weer genieten van een gevarieerd en boeiend vrijetijdsaanbod in de herfstvakantie. Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november (uitgezonderd woensdag 1 november) voorzien wij knotsgekke activiteiten waarin alle kinderen zich kunnen uitleven. Fantastisch, toch?

Activiteiten

Zo zijn er diverse workshops voor de creatieve duizendpoten: bake off (junior), piñata maken, bloemschikken enzovoort. Cultuur- en boekenliefhebbers kunnen een hele fijne theatervoorstelling bijwonen in de bib of kiezen voor de escaperoom met cinema. Hou je van techniek, dan kan je kiezen voor mBOTS programmeren en de Drone Academie. Echte avonturiers kunnen dan weer wat survivalskills bijleren tijdens een grootse avonturendag in het bos. Ook voor dierenvrienden hebben we wat leuks in petto. Zij kunnen ezels knuffelen en verzorgen en spelletjes spelen op een echte ezelboerderij of een pony verzorgen tijdens de workshop Pimp-My-Pony.

Sportkampen

Houdt jouw kind toch meer van sporten? Geen probleem!

De kleinste sporters (kleuters °2018 en °2019 en °2020) kunnen op 30 en 31 oktober verschillende sporten ontdekken op een tweedaags sportkamp (Multimove). Het kamp gaat door in de sporthal in Brasel en duurt telkens van 8.30 tot 16 uur (na-opvang tot 16.30 uur). 

Lagereschoolkinderen kunnen op 30 en 31 oktober deelnemen aan een tweedaags sportkamp (Sportprikkels) om zo een nieuwe passie/hobby te ontdekken! Dit kamp gaat door in de sporthal in Brasel en duurt telkens van 9 tot 16 uur (voor-opvang vanaf 8.30 uur, na-opvang tot 16.30 uur). 

Hoe kan je inschrijven?

Inschrijven kan via het online reservatiesysteem i-Active. Je registreert je familie met alle gezinsleden. Geef ook steeds het rijksregisternummer en eventueel het UiTPASnummer in. Daarna kan je je kinderen inschrijven.

De inschrijving dient meteen online betaald te worden en is dus pas volledig als de betaling in orde is gebracht. Je krijgt hiervan een bevestiging per e-mail.

In het programmaboekje, te vinden op www.dessel.be/grabbelpas, staat per activiteit vermeld hoeveel deelnemers maximaal kunnen inschrijven. Die beperking is nodig om alles in goede banen te leiden. Zorg dus dat je op tijd aan je computer zit! In het programmaboekje vind je ook waar de activiteit doorgaat, hoeveel ze kost en wat je kind moet meenemen.