Filmvoorstelling in Tabloo

Gepubliceerd op donderdag 7 oktober 2021 9.23 u.
In het kader van de Grabbelpas, het vrijetijdsaanbod voor de jeugd tijdens de herfstvakantie, organiseert de afdeling Vrije tijd van lokaal bestuur Dessel voor de eerste keer een filmvoorstelling. De kinderen en hun ouders kunnen kiezen uit twee zeer leuke animatiefilms.

In de voormiddag spelen we “Willy op de onbekende planeet”, geschikt voor alle leeftijden. In de namiddag kan je kijken naar “Coco” van Pixar, geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

Net zoals alle andere activiteiten van de grabbelpas, houden we de prijzen zeer democratisch. Voor 2,5 euro kan je een ticket kopen. Wil je zeker zijn van een plaats, koop dan je ticket vooraf aan de balie van administratief centrum "De Plaetse" (cash of bancontact) of in de bib (enkel cash). Ter plaatse betalen kan ook, zolang er nog vrije plaatsen zijn. Er zijn 170 tickets beschikbaar. Kinderen moeten begeleid worden door een volwassene.

Ook voor onze locatie is het een primeur. Het is namelijk de eerste keer dat er een voorstelling doorgaat in het auditorium van het gloednieuwe bezoekerscentrum Tabloo. Aangezien de zaal nog helemaal nieuw is en we ze ook kraaknet willen houden, is drank en eten niet toegelaten in de zaal.

Willy op de Onbekende Planeet (90 minuten)

Nadat hun ruimteschip door een astroïderegen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

Coco (100 minuten)

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden, maar hij mag om een of andere reden geen muziek spelen van zijn familie. Toch is het Miguel's grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Meer info

Lokaal bestuur Dessel
Afdeling Vrije tijd
Tel. 014 38 99 20
E-mail: vrijetijd@dessel.be