Doe mee aan het onderzoek: de lokale impact van corona en de rol van jouw lokaal bestuur

Gepubliceerd op woensdag 28 april 2021 8.27 u.
Lokaal bestuur Dessel wil een duidelijk beeld krijgen van hoe de inwoners het leven in coronatijden ervaren, en waar hun prioriteiten moeten liggen om hun burgers te ondersteunen in deze bijzondere tijden.

De impact van corona op ons leven is niet te onderschatten. Je kinderen konden niet voltijds naar school, of je zag je kleinkinderen nog amper. Het sociale en culturele leven in ons anders zo levendige Dessel viel op slag stil. Sporten werd een individuele aangelegenheid en onze ondernemers moesten zich in sneltempo aanpassen. Dit zijn maar enkele voorbeelden.

Daarom wil lokaal bestuur Dessel graag een duidelijk beeld krijgen hoe het haar inwoners het best kan ondersteunen. Laat het weten en doe mee aan het onderzoek via https://sg.indiville.be/s3/coronaonderzoek?g=GEMEENTE.

Je vindt de link ook terug via www.dessel.be/coronaonderzoek.

De enquête kan enkel online ingevuld worden. Heb je geen computer of vind je moeilijk je weg in de digitale wereld? Kom dan langs in onze bibliotheek tijdens de openingsuren. Bezoekers kunnen er op eenvoudige vraag en mits registratie omwille van de coronamaatregelen gebruik maken van de computers. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bib. Als je ondersteuning nodig hebt, zal één van onze medewerkers graag een handje helpen.

Uiteraard is deze bevraging volledig anoniem. Het resultaat wordt gebruikt om het beleid af te stemmen op wat in Dessel nodig is, morgen en op langere termijn. 

Het delen van jouw ervaring is van grote waarde voor ons, voor jezelf en alle inwoners.

Deelnemen kan van 1 mei tot en met 15 mei.

Heb je nog vragen? Mail naar nathan@bpact.be of neem contact met ons via 014 38 99 20.