Coronaonderzoek: de lokale impact van corona en de rol van jouw lokaal bestuur

De impact van corona op ons leven is niet te onderschatten. Je kinderen konden niet voltijds naar school, of je zag je kleinkinderen nog amper. Het sociale en culturele leven in ons anders zo levendige Dessel viel op slag stil. Sporten werd een individuele aangelegenheid en onze ondernemers moesten zich in sneltempo aanpassen. Dit zijn maar enkele voorbeelden.

Wij willen als lokaal bestuur Dessel een duidelijk beeld krijgen van hoe jij je leven in coronatijden ervaart, en waar onze prioriteiten moeten liggen om jou te ondersteunen in deze bijzondere tijden. Laat het ons weten. Doe mee aan ons onderzoek via https://sg.indiville.be/s3/coronaonderzoek?g=GEMEENTE

De enquête kan enkel online ingevuld worden. Heb je geen computer of vind je moeilijk je weg in de digitale wereld? Kom dan langs in onze bibliotheek tijdens de openingsuren. Bezoekers kunnen er op eenvoudige vraag en mits registratie omwille van de coronamaatregelen gebruik maken van de computers. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de bib. Als je ondersteuning nodig hebt, zal één van onze medewerkers graag een handje helpen.

Uiteraard is dit volledig anoniem. We gebruiken het resultaat om ons beleid af te stemmen op wat in Dessel nodig is, morgen en op langere termijn. 

Het delen van jouw ervaring is van grote waarde voor ons, voor jezelf en alle inwoners.

Deelnemen kan van 1 mei tot en met 15 mei. Heb je nog vragen? Mail naar nathan@bpact.be of neem contact met ons via 014 38 99 20.