Bouwadvies voor bouwers en verbouwers

Duurzaam wonen

Heb je bouw- of verbouwplannen? Via de website van duurzaam wonen is alle informatie gebundeld.

Kamp C

Heb je reeds concrete (ver)bouwplannen, maar vraag je jezelf af of je bouw ook energievriendelijker en duurzamer kan? Maak dan een afspraak met één van de experts voor een gratis bouwadvies. In een uurtje tijd worden je (ver)bouwplannen gescreend op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen. Je krijgt verbetertips mee over ondermeer compactheid, materiaalgebruik, isolatie, verwarmingssystemen, terugverdientijden, na-isoleren, ... En je kan al je vragen stellen aan deze experts. Het ontwerp blijft vanzelfsprekend het exclusieve terrein van de architect. Het bouwadvies wil zich dus zeker niet inmengen in de taak van de architect. Meer nog, ook je architect is welkom tijdens deze bespreking!

Als provinciaal overheidsbedrijf is Kamp C onafhankelijk en niet-commercieel. Omdat veel (ver)bouwers in de snel evoluerende bouwwereld dikwijls het bos door de bomen niet meer zien, wordt dit neutrale advies steeds meer geapprecieerd.

Een kleine voorbereiding is handig

Een volledig uitgewerkt plan is zeker niet noodzakelijk. Vaak kom je best al in een vroege fase advies inwinnen. Wel vragen we een beperkte voorbereiding of bespreekbaar document waarmee de experts aan de slag kunnen. Hou er wel rekening mee dat als de bouwaanvraag reeds is ingediend, veel aspecten definitief zijn.

Praktisch

Je kan contact opnemen met Kamp C voor een afspraak. 

Britselaan 20 
2260 Westerlo
Tel. 014 27 96 50
Fax 014 27 96 69
E-mail: info@kampc.be
Website: www.kampc.be