BISTROO, de horecazaak in TABLOO, zoekt concessionaris: oproep kandidaten

Gepubliceerd op donderdag 14 januari 2021 8.26 u.
NIRAS zoekt een concessionaris voor de uitbating van Bistroo, de horecazaak in het nieuwe bezoekers- en ontmoetingscentrum Tabloo, gelegen in Gravenstraat 3 in Dessel.

Bistroo is een gezellige ontmoetingsplek voor een zeer divers publiek en het wordt het kloppend hart van het gloednieuwe bezoekers-en ontmoetingscentrum Tabloo. Bistroo moet een plek zijn waar bezoekers van Tabloo of toevallige passanten hun gading vinden. Lunchen na een bezoek aan de expo? Genieten van een kopje koffie terwijl de kinderen buitenspelen? Bijpraten na een boeiende voorstelling of activiteit? Of na een fietstocht in de regio even uitblazen? Bistroo biedt hier een plaats voor.

De concessie (vrij van brouwerijcontract) wordt verleend voor een periode van 4 jaar, vanaf 1 januari 2022. De concessie is stilzwijgend verlengbaar van jaar tot jaar, en dat ten hoogste twee maal tot een maximumduur van 6 jaar.

Ben jij de geknipte concessionaris voor Bistroo? Wend je dan tot NIRAS, Kunstlaan 14, 1210 Brussel of via g.sannen@nirond.be of line.verbeke@quarante.be om de voorwaarden te bekomen.

Een verplichte infosessie met plaatsbezoek wordt gepland op 22/02/2021 om 10u. De deadline voor het indienen van de kandidatuur is 15/02/2021 om 20u.