Afhaalpunt voor verenigingen verlengd tot 28 februari 2021

Gepubliceerd op maandag 11 januari 2021 7.57 u.
Lokaal bestuur Dessel creëerde in november 2020 een afhaalpunt zodat verenigingen hun verkoopacties coronaveilig kunnen laten doorgaan. Wegens het succes en de nog steeds strenge coronamaatregelen, wordt het afhaalpunt verlengd tot 28 februari 2021.

Op deze manier hoopt lokaal bestuur Dessel de verenigingen te ondersteunen en de kans te geven inkomsten te genereren en de banden met leden en sympathisanten warm te houden.

Het afhaalpunt is kant en klaar voor gebruik. Dat wil zeggen dat verenigingen zich geen zorgen hoeven te maken over looplijnen, aan- en afroutes, signalisatie, nadar, … De ruimte is volledig coronaveilig ingericht.

Hoe aanvragen
Verenigingen kunnen hun aanvraag richten aan lokaal bestuur Dessel via het e-formulier, te vinden op www.dessel.be/afhaalpunt. We vragen de aanvraag zo snel mogelijk te bezorgen, zodat onze diensten de aanvraag kunnen beoordelen en inplannen.

Voorwaarden
Het gebruik van het afhaalpunt voor verenigingen is volledig gratis. Alle voorwaarden kan je terugvinden op www.dessel.be/afhaalpunt.

Meer info

Afdeling Vrije tijd
Hannekestraat 1
2480 Dessel
Tel. 014 38 99 20
E-mail: vrijetijd@dessel.be
www.dessel.be/afhaalpunt