Info: slachtoffer van narcisme?

Rita Lenaerts organiseert een aantal keer per jaar een infomoment “Slachtoffer van narcisme?”. Je bent van harte welkom. Aan deze activiteit kunnen maar een beperkt aantal mensen deelnemen. Zo houden we het klein genoeg zodat iedereen zich veilig kan voelen en iedereen aan bod kan komen. Ik wil mensen graag inlichten over het fenomeen narcisme zodanig dat men deze stoornis beter kan ...
Rita Lenaerts organiseert een aantal keer per jaar een infomoment “Slachtoffer van narcisme?”. Je bent van harte welkom.

Aan deze activiteit kunnen maar een beperkt aantal mensen deelnemen. Zo houden we het klein genoeg zodat iedereen zich veilig kan voelen en iedereen aan bod kan komen.

Ik wil mensen graag inlichten over het fenomeen narcisme zodanig dat men deze stoornis beter kan herkennen .
Wat houdt een narcistische persoonlijkheidsstoornis in? Wat zijn de gevolgen voor de slachtoffers? Hoe herken je narcisme? Wat is narcisme wel en wat is het niet?
Bewust worden kan een eerste stap zijn. Ik wil je de kans bieden om informatie op te doen maar ook met andere mensen hierover te praten. Het is altijd goed om ervaringen te delen en te leren van elkaar.

Van 19:00 tot 20:00. Inschrijven verplicht.

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Groepspraktijk PUUR

Organisatie

Rita Lenaerts

Zoek meer over