Paaswandeling "De Paashaas is verdwenen"

Na het grote succes van onze winterwandeling, die startte aan onze kerststal en waar maar liefst 132 gezinnen aan deelnamen, voorzien we een nieuwe – soortgelijke wandeling – met Pasen : “ De Paashaas is verdwenen”. De wandeling is een leuke en laagdrempelige activiteit voor gezinnen. Aan de hand van borden leggen de deelnemers een wandeltocht af. Op elk bord vinden de deelnemers twee ...
Na het grote succes van onze winterwandeling, die startte aan onze kerststal en waar maar liefst 132 gezinnen aan deelnamen, voorzien we een nieuwe – soortgelijke wandeling – met Pasen : “ De Paashaas is verdwenen”.

De wandeling is een leuke en laagdrempelige activiteit voor gezinnen. Aan de hand van borden leggen de deelnemers een wandeltocht af. Op elk bord vinden de deelnemers twee QR-codes, met telkens een verhaal volgens de leeftijd (-8 jaar of +8 jaar). Als ze die scannen, krijgen ze een audiofragment van een knotsgek paashaasverhaal te horen en een leuke opdracht. Op het einde van de tocht hebben de deelnemers heel het verhaal beluisterd.

De verhalen werden speciaal voor KWB geschreven door An Neven en ingesproken door Pieter Embrechts. Deze tocht is volledig coronaveilig want de deelnemers doen deze tocht in hun eigen bubbel.

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Parochiekerk Witgoor

Organisatie

KWB Witgoor