Sportprikkels Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op 2, 3 en 4 november 2020 organiseert de afdeling Vrije tijd van lokaal bestuur Dessel, in samenwerking met vzw Athlon, Sportprikkels. Sportprikkels is een omnisportkamp voor 6 tot 12-jarigen. Tijdens het sportkamp komen verschillende sporten aan bod. Sportprikkels vindt plaats in Sporthal Brasel op maandag, dinsdag en woensdag telkens van 8.30 tot 16.30 uur. Het is enkel mogelijk in te ...
Op 2, 3 en 4 november 2020 organiseert de afdeling Vrije tijd van lokaal bestuur Dessel, in samenwerking met vzw Athlon, Sportprikkels. Sportprikkels is een omnisportkamp voor 6 tot 12-jarigen. Tijdens het sportkamp komen verschillende sporten aan bod.

Sportprikkels vindt plaats in Sporthal Brasel op maandag, dinsdag en woensdag telkens van 8.30 tot 16.30 uur. Het is enkel mogelijk in te schrijven voor de volledige drie dagen.

Meebrengen
De kinderen brengen sportschoenen, drankje en boterhammen mee. Een tussendoortje wordt voorzien.

Hoe inschrijven
Inschrijven kan online via het online reservatiesysteem i-School. Je registreert je familie met alle gezinsleden. Daarna kan je je kinderen inschrijven. De registratie doe je best vooraf en moet ook maar éénmalig gebeuren.
Om in te schrijven volstaat het enkel de eerste lesdag aan te klikken.

Meer info
Afdeling Vrije tijd – sport
Hannekestraat 1
2480 Dessel
Tel. 014 38 99 20
E-mail: sport@dessel.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €

Waar

Sporthal Brasel

Contact

Organisatie

afdeling vrijetijd

Zoek meer over