Wandel mee met de VVV in 2020

Van februari tot en met september kan je telkens op zondag deelnemen aan vrije wandelingen. Het vertrek is telkens mogelijk tussen 10 en 15 uur. Je kan zelf je afstand kiezen van ongeveer 5, 10 of 15 km via het wandelknooppunten netwerk. Denk aan de Corona richtlijnen, hou voldoende afstand en hou het veilig. Verzamel een stempel op de gratis stempelkaart die je bij Monarchia ontvangt. A...
Van februari tot en met september kan je telkens op zondag deelnemen aan vrije wandelingen. Het vertrek is telkens mogelijk tussen 10 en 15 uur. Je kan zelf je afstand kiezen van ongeveer 5, 10 of 15 km via het wandelknooppunten netwerk.
Denk aan de Corona richtlijnen, hou voldoende afstand en hou het veilig.
Verzamel een stempel op de gratis stempelkaart die je bij Monarchia ontvangt. Als je reeds deelnam aan een vorige wandeling, gelieve dan jouw stempelkaart terug mee te brengen. Als je deelneemt aan 6 of meer wandelingen die VVV Dessel in 2020 organiseert, maak je kans op één van de vele waardebons gesponsord door de deelnemende horeca zaken. Hou je stempelkaart dus goed bij en neem ze mee naar een volgende wandeling.
In ruil voor 5€ ontvang je na de wandeling een proever van het huis. Véél wandelplezier !

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Organisatie

VVV Dessel

Zoek meer over