Wandel mee met de VVV in 2020 - GEANNULEERD WEGENS COVID 19

Van februari tot en met september kan je telkens op zondag deelnemen aan vrije wandelingen. Deze wandeling was oorspronkelijk op 22 maart gepland maar werd door de lockdown geannuleerd. Opnieuw moet de horeca voor 1 maand dicht. Deze wandeling kan dus ook niet plaatsvinden op dit moment. Het vertrek is telkens mogelijk tussen 10 en 15 uur. Je kan zelf je afstand kiezen van ongeveer 5, 10...
Van februari tot en met september kan je telkens op zondag deelnemen aan vrije wandelingen. Deze wandeling was oorspronkelijk op 22 maart gepland maar werd door de lockdown geannuleerd. Opnieuw moet de horeca voor 1 maand dicht. Deze wandeling kan dus ook niet plaatsvinden op dit moment. Het vertrek is telkens mogelijk tussen 10 en 15 uur. Je kan zelf je afstand kiezen van ongeveer 5, 10 of 15 km via het wandelknooppunten netwerk.
Denk aan de Corona richtlijnen, hou voldoende afstand en hou het veilig.
Verzamel een stempel op de gratis stempelkaart die je bij café De Eendracht ontvangt. Als je reeds deelnam aan een vorige wandeling, gelieve dan jouw stempelkaart terug mee te brengen.
Als je deelneemt aan 6 of meer wandelingen die VVV Dessel in 2020 organiseert, maak je kans op één van de vele waardebons gesponsord door de deelnemende horeca zaken. Hou je stempelkaart dus goed bij en neem ze mee naar de volgende wandeling.
In ruil voor 5€ ontvang je na de wandeling een traktatie van het huis. Véél wandelplezier !

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

café De Eendracht

Organisatie

VVV Dessel

Zoek meer over