Sportweek 2024: Seniorensportdag

Het “klassieke” petanquetornooi aan de Kristoffelzaal werd enkele jaren geleden al vervangen door een seniorensportdag. We voegden er nog enkele activiteiten aan toe en organiseerden op die manier onze eerste sportdag voor senioren.


Het programma van dit jaar zal bestaan uit petanque, biljart en volksspelen. De aanpak van vorige jaren – én de gratis koffiekoeken achteraf – bleken wel gesmaakt te worden door de deelnemers. Daarom kiezen we ook dit jaar voor dezelfde opzet.


Het Scholeke (voor petanque) en de sporthal in Sportpark Brasel (voor biljart en volksspelen) vormen opnieuw de uitvalsbasis.


Alle Desselse senioren en 55+'ers kunnen deelnemen. Je hoeft geen lid te zijn van één of andere vereniging. Misschien wel de ideale gelegenheid om nieuwe vrienden of kennissen te maken en tegelijkertijd te bewegen en te genieten.


De deelnemers kunnen zich tussen 13 en 13.30 uur inschrijven voor één van de volgende disciplines: petanque, biljart of volksspelen.


Er wordt – met de nodige pauzes – gespeeld tussen 13.30 en 17 uur. We sluiten af met gratis koffie en gebak. Aarzel dus niet en kom zeker eens langs in Sportpark Brasel


Plaats: Sportpark Brasel, Sportpark 2
Uur: 13.30 tot 17 uur. Inschrijven vanaf 13 uur

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sporthal Brasel

Organisatie

gemeentelijke Sportraad Dessel

Zoek meer over