STEVEN GOEGEBEUR – MANKRACHT

Als je in de hoek staat waar de klappen vallen, heb je twee mogelijkheden; neergaan of terugvechten. Het leven heeft Steven de laatste jaren niet gespaard. Hij incasseerde slag na slag. Ging uiteindelijk op de knieën. En net niet uitgeteld gebeurde het wonder; ergens vond hij de kracht om weer recht te krabbelen, op te staan, de rug te rechten.

Mankracht. Waar hij die kracht vond, wie hem die kracht gaf, hoe die kracht te gebruiken …? Steven vertelt het je allemaal in zijn vierde show. In een verhaal van struikelen, vallen en weer opstaan. Een verhaal van hoop, geloof en liefde. Een verhaal dat niemand onberoerd zal laten!

Na afloop ga je dartel naar huis, met een rugzak vol waardevolle ideeën en een laagje stof om over na te denken. En met wat geluk geeft Mankracht ook jou dat extra duwtje, de extra kracht die nodig is om te blijven geloven … in jezelf.

Waarom komen kijken? Wel, heel simpel: De minder politiek correcte ideeën die we zelf niet durven zeggen, flapt de comedian er gewoon uit. Het is schaterlachen, heel luid en heel vaak, in een show waar de interactiviteit met het publiek wél werkt. En dit overgiet Steven met enkele wijze levenslessen.

Sterk! Héél sterk!

Info & Tickets : www.cctoendra.be

21 januari 2023 >< 20:15
VVK : € 20 >< ADD : € 22

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 20,00

Organisatie

VZW CC TOENDRA

Zoek meer over