Sportweek 2022: Bikken & Biken tandemfietsen (G-sport)

De G-sport geniet al geruime tijd op meerdere niveaus een hoge prioriteit. Om aan deze uitdaging tegemoet te komen hebben VIGE-Kempen en de sportraad opnieuw de krachten gebundeld voor de organisatie van de jaarlijkse G-fietstocht. De doelgroep die we met deze G-fietstocht willen bereiken, zijn voornamelijk blinden en slechtzienden.

Voorrijders gezocht!
Om van dit fietsgebeuren een even groot succes te maken zoals de vorige jaren, zoeken wij opnieuw een beperkt aantal voorrijders die de tandem in de goede richting willen sturen.
Voel jij je geroepen om deze vrijwilligersdaad op te nemen, meld je dan vóór 10 augustus op de sportdienst in administratief centrum “De Plaetse” of via telefoon op het nummer 014 38 99 33. Doe het snel want de plaatsen zijn beperkt.

Vanaf dit jaar willen we opnieuw de focus leggen op de doelgroep waarvoor we deze fietstocht destijds zijn gestart, namelijk de blinden en slechtzienden. Het is dus niet de bedoeling dat iedereen zo maar met een eigen fiets kan deelnemen. Blinden en slechtzienden mogen wel nog steeds begeleid worden door maximum twee begeleiders of alle andere leden uit hetzelfde gezin.

Ook andere mindervaliden zijn welkom om deel te nemen, maar ook aan dezelfde voorwaarden: een mindervalide met maximum twee begeleiders of alle andere leden uit hetzelfde gezin.

Het belooft een gezellige fietstocht te worden met de nodige tussenstops waarbij de sportraad 's middags een lunchpakket aanbiedt en na afloop van de fietstocht frieten en snacks à volonté (in de deelnameprijs inbegrepen).

Deelnameprijs: 15 euro
Plaats: Sportpark Brasel, Sportpark 2
Uur: ontvangst 9.30 uur, vertrek tocht 10 uur
Inschrijven: tot 09/08/2022 via www.dessel.be/sportweek
Meer info: afdeling Vrije tijd, Hannekestraat 1, tel. 014 38 99 33, sport@dessel.be

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Waar

Sporthal Brasel

Tickets

Zoek meer over