Zonnige kleuren schilderen

Schilder zonnige kleuren en laat de zomer op jouw doek verschijnen

Het is nog geen zomer en dat maakt helemaal niks uit, want tijdens deze workshop ga jij de zomer op jouw canvas toveren.
Heerlijk vrij spelen met de mooiste kleuren, dat wil jij vast ook?

Vind je het lastig om te starten of ben je juist bang dat de kleuren tegen gaan vallen, een hele dag word je ondergedompeld in allerhande oefeningen om je vrij te maken in je creativiteit zodat je gemakkelijker durft te starten.
Met enige uitleg over kleurenleer en de oefeningen zal je voortaan weten wat je kunt doen om mooie heldere en frisse kleuren te hebben.

Wat je kunt verwachten:
Je begint de dag met kennismaken met de kleurencirkel en het leren kiezen van een kleurenpallet.
Aan de hand hiervan ga je leuke speelse oefeningen doen. Zodat je makkelijker uit je hoofd komt en je creativiteit gaat stromen.

Kennis is leuk, maar speelsheid en ongedwongenheid is zeker zo belangrijk.

Het tweede deel van dag, na de lunch, doe je nog een opwarmingsoefening en dan ben je er klaar voor om jouw schilderij op canvas te starten.
Op een speelse manier leer je verschillende mediums te gebruiken, kleurgebruik en compositie.

Alles bij elkaar zorgt ervoor dat je een leuke creatieve een mooi en zonnig schilderij gaat maken.
Iedereen met en zonder schiderervaring kan meedoen. Er wordt in een kleine groep gewerkt zodat er voldoende persoonlijke begeleiding is.

Het tarief is inclusief gebruik van verschillende soorten papier, kwaliteitsverf, diverse soorten krijt en stiften en pennen, canvas van 40 x 50 cm, koffie , thee, water, snack

Evenementen gemeente Dessel

Wanneer

Prijs

€ 95,00

Waar

Contact