Aangepaste dienstregeling n.a.v. maatregelen Corona

Gepubliceerd op zaterdag 31 oktober 2020 9.30 u.
Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen om verspreiding van het Coronavirus in te dijken, passen we onze dienstverlening aan. Gelieve eerst telefonisch of via e-mail contact op te nemen met onze diensten vooraleer langs te komen. Dienstverlening blijft gegarandeerd.

Deuren administratieve diensten gesloten, dienstverlening blijft wel gegarandeerd.

De diensten van administratief centrum “De Plaetse”, Sociaal Huis “De Pastorij” en gemeentelijke werkplaats blijven gegarandeerd. Wel willen we benadrukken om niet-dringende zaken zoveel mogelijk uit te stellen.

PMD-zakken en zakken voor restplastiek zijn, gezien de sluiting van het administratief centrum tijdelijk niet verkrijgbaar. Deze zijn wel verkrijgbaar in de plaatselijke Delhaize en superette 't Hoekske in Witgoor.

Neem eerst telefonisch of via e-mail contact op vooraleer langs te komen. Onze medewerkers spreken dan af welke dienstverlening vanop afstand kan geleverd of uitgesteld worden. Voor noodzakelijke en dringende dienstverlening spreken onze medewerkers met jou een moment af wanneer je kan langskomen.

Wie zich aanmeldt bij het administratief centrum of bij het sociaal huis, moet eerst aanbellen en dan staan onze medewerkers je via de parlofoon te woord. Voor het sociaal huis staat deze parlofoon aan de hoofdingang. Voor het Administratief Centrum kan je de parlofoon vinden aan de ingang van de bibliotheek.

Deze maatregelen nemen wij al zeker tot eind december 2020. 

Hier een overzicht van de contactgegevens

Heb je vragen over het coronavirus, mail dan corona@dessel.be

Deze maatregelen nemen we om de verdere verspreiding van het Coronavirus in te perken. Op die manier vermijden we onnodige wachtrijen aan onze loketten en kunnen we ook onze medewerkers beschermen.

Ook binnen onze diensten blijven algemene maatregelen in verband met afstand en hygiëne van kracht. Heb je ziekteklachten, dan blijf je thuis!

Ophaalservice in de bibliotheek

Veel mensen hebben momenteel meer dan ooit nood aan een goed boek. Daarom kan je vanaf nu op een veilige manier boeken van de bib reserveren en afhalen. Volwassenen kiezen zelf met behulp van de catalogus, voor kinderen stellen we pakketten samen gebaseerd op hun leeftijd en interesses. Klik hier voor meer informatie.

Gesloten locaties en diensten

Volgende gemeentelijke (verhuur)accommodaties voor vrijetijdsactiviteiten zijn gesloten:

  • Ontmoetingscentrum Tijl4

  • Sportpark Brasel

  • Scholeke Brasel

  • Bezoekerscentrum Sas4-Toren

  • Sporthallen en refters van de gemeentelijke basisscholen

Deze maatregelen zijn voorlopig tot en met 13 december 2020 van kracht.