Wil jij leren inline-skaten?

Gepubliceerd op maandag 27 mei 2019 10.30 u.
De Desselse Sportraad organiseert dit jaar opnieuw samen met de Desselse inline-skate-club D-Skate een lessenreeks "inline-skate". Sta je voor het eerst op de skates of heb je nog niet het niveau van een ervaren skater, kom dan zeker eens langs.

Er wordt initiatie gegeven in verschillende niveau-groepjes. De lessen worden gegeven door ervaren trainers met de hulp van D-Skate. Je skatetechniek zal zeker en vast verbeteren en "fun" is verzekerd!

Waar en wanneer?

De lessen vinden plaats op en rond het skatepleintje aan het Sportpark Brasel. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de Spinhallen.

- zondag 16 juni
- zondag 30 juni
- zondag 7 juli

De lessen gaan telkens door tussen 10 en 12 uur.

Hoeveel kost het?

Inwoners van Dessel betalen voor de drie lessen slechts 5 euro. Niet-Desselaars betalen 10 euro voor de ganse lessenreeks. Deskundige begeleiding en verzekering is inbegrepen.

Voor wie?

Voor beginnende skaters en laag niveau skaters. Inschrijven en betalen doe je best vooraf op de afdeling vrijetijd in administratief centrum “De Plaetse”.

Wat breng je mee?

Inline-skates en bescherming (hand-, elleboog- en kniebeschermers) moet je meebrengen. Het dragen van een helm is verplicht.

Kids-toer tijdens skateparade 2019

De ondertussen gekende skateparade tijdens de Desselse Sportweek werd enkele jaren geleden uitgebreid met een fel gesmaakte Kids-toer. Op die manier kunnen ook kinderen en beginnende skaters die de ‘grote’ skateparade nog wat te lang vinden, ook het plezier ervaren om begeleid door politie en seingevers hun eigen skatetochtje te maken in twee rondjes van ongeveer 3 km. De Kids-toer vindt plaats op zaterdag 10 augustus 2019 om 18 uur aan Sportpark Brasel. Ouders die met hun kinderen willen mee skaten, mogen uiteraard ook aan deze Kids-toer deelnemen. De lessenreeks die we in juni/juli organiseren is hiervoor een ideale voorbereiding.

Inschrijvingen en meer info

Afdeling vrijetijd – sport
Hannekestraat 1
2480 Dessel
tel. 014 38 99 33
e-mail: sport@dessel.be

Vooraf inschrijven is verplicht!