Voorstelling "Natasja op de vlucht' trapt jeugdboekenweek feestelijk af in Dessel

Gepubliceerd op dinsdag 13 februari 2018 8.39 u.
Hoera, de Jeugdboekenmaand is er weer! Ze gaat deze keer over wetenschap en techniek. Eureka! Om de Jeugdboekenmaand extra feestelijk af te trappen, organiseert de bib van de gemeente Dessel de voorstelling “Natasja op de vlucht” op zaterdag 3 maart 2018.

De voorstelling gaat over een dolgedraaide professor, Doctor Fuego. Die komt met wetenschappelijk gestaafde bevindingen de kinderen om de oren slaan en wil hen laten geloven dat het lezen van strips verderfelijk, schadelijk en afstompend is. Hij wordt daarbij gestoord door een opdringerige, assertieve kuisvrouw die bezeten is van strips. Zij komt er achter dat Doctor Fuego niet alleen geniepig toch een stripfanaat is, maar ook nog eens tot over zijn oren verliefd is op de stripfiguur Natasja.

Wanneer: zaterdag 3 maart om 10.00u
Voor wie: kinderen uit het 2de, 3de en 4de leerjaar
Waar: Raadzaal administratief centrum “De Plaetse”, Hannekestraat 1, Dessel
Inkom: gratis
Inschrijven: bibliotheek@dessel.be of telefonisch 014 38 99 31
Meer info: www.deverhalenkat.be of dessel.bibliotheek.be

Wedstrijd
Bij de jeugdboekenmaand hoort natuurlijk ook een leuke wedstrijd. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen door opdrachten in de bib op te lossen. Net zoals elk jaar zijn er veel leuke prijzen te winnen! Van 1 tot 31 maart kan je in de bib terecht om deel te nemen. Je wedstrijdformulier vind je aan de balie.

Meer info
Bibliotheek Dessel
Hannekestraat 1
Tel. 014 38 99 31
E-mail: bibliotheek@dessel.be