Vacature: medewerker gezinszorg (m/v/x)

Het Lokaal Bestuur Dessel is een groeiende organisatie met een breed aanbod van diensten die een belangrijke plaats inneemt in het welzijnsaanbod van de gemeente Dessel. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid zijn belangrijke waarden binnen onze werking.

Wij zijn voor onze thuisdiensten binnen het OCMW op zoek naar dynamische en sociaal geëngageerde medewerkers gezinszorg (m/v/x) voor aanleg wervingsreserve voor vaste contracten.

Als verzorgende bied je hulp aan gezinnen, bejaarden en hulpbehoevenden die niet voldoende in staat zijn hun huishoudelijke werkzaamheden naar behoren te vervullen (o.a. ten gevolge van lichamelijk en/of geestelijke ongeschiktheid te wijten aan ziekte, leeftijd of bijzondere sociale omstandigheden).

Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of biedt ondersteuning aan de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

Wat verwachten we van jou?

Je bent in het bezit van een diploma dat toegang geeft tot het beroep van verzorgende in de thuiszorg zoals o.a. een diploma TSO in de richting sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen, leefgroepenwerking, .... een diploma BSO in de richting thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige, kinderzorg, .. of een certificaat/diploma uit het volwassenonderwijs in de richting polyvalent verzorgende/thuis- en bejaardenzorg, ...

Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij zoeken iemand die sterk geïnteresseerd is in de sociale sector, geëngageerd, sociaal vaardig en flexibel is.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een boeiende en afwisselende job met een deeltijds contract van onbepaalde duur.
 • Een bruto voltijds maandloon tussen € 1.965,88 en € 3.307.90 (niveau C1-C2).
 • Werken voor een stabiele werkgever.
 • Vriendelijke verantwoordelijken die je waarderen.
 • Maximaal aantal verlofdagen, namelijk 35 dagen.
 • Flexibel werkrooster met aandacht voor een goede privé-werkbalans.
 • Gratis uitgebreide hospitalisatieverzekering.
 • Maaltijdcheque van €8 per gewerkte dag.
 • Fietsvergoeding
 • Eindejaarspremie, vakantiegeld, verplaatsingsvergoeding
 • Opleidingen en begeleiding
 • Er zal een wervingsreserve worden aangelegd voor de duur van 3 jaar.

Meer informatie

Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan u contact opnemen met Shanna Denys, verantwoordelijke gezinszorg, via tel. 014 38 90 31 of e-mail: shanna.denys@dessel.be

Heb je interesse?

Bezorg jouw sollicitatiebrief, CV, een kopie van jouw diploma, een uittreksel uit

het strafregister niet ouder dan 3 maanden en een ingevuld inschrijvingsformulier uiterlijk op zondag 26 juli 2020 aan Kris Van Dijck, voorzitter vast bureau, met de vermelding “sollicitatie medewerker gezinszorg”. Dit kan via een aangetekend schrijven, via e-mail (hafsa.baki@dessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis ‘ De Pastorij’, Pastorijstraat 2, 2480 Dessel.

Het inschrijvingsformulier kan je van onze website downloaden, kan je op verzoek digitaal verkrijgen of is te verkrijgen in het Sociaal Huis.