Vacature: maatschappelijk assistent tewerkstelling (m/v)

Gepubliceerd op donderdag 21 december 2017 8.58 u.
Het OCMW van Dessel gaat over tot de aanwerving van een maatschappelijk assistent tewerkstelling (m/v) in voltijds dienstverband met een contract van onbepaalde duur.

Functie: Als maatschappelijk assistent(e) tewerkstelling zorg je voornamelijk voor arbeidsoriëntatie van OCMW-cliënten met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Je wordt ingeschakeld in het kader van de uitvoering van ondersteuning van arbeidstrajectbegeleiding van OCMW-cliënten in de gemeente Dessel. Daarnaast zal je vanuit je functie structurele samenwerkingsverbanden met externe organisaties en bedrijven uit de regio opzetten. Verder ben je inzetbaar in de algemene werking van de sociale dienst. Je hebt als maatschappelijk assistent(e) de opdracht om personen, gezinnen en hulpbehoevenden te helpen bij het opheffen of verbeteren van de noodsituaties waarin zij zich bevinden. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van een effectieve en efficiënte cliëntwerking en projectbegeleiding.

Profiel: Je bent in het bezit van een bachelordiploma Sociaal Werk en beschikt over een rijbewijs B. Wij zoeken iemand die sterk geïnteresseerd is in de sociale sector, geëngageerd, sociaal vaardig en flexibel is. Ervaring in het werken met arbeidstrajectbegeleiding is een pluspunt.

Aanbod: Een boeiende en afwisselende job met een voltijds contract van onbepaalde duur, bruto maandloon tussen € 2.412,48 en € 4.064,97 (niveau B1-B2-B3), 35 dagen jaarlijks verlof, glijdende werkregeling, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Er zal eveneens een wervingsreserve worden aangelegd voor de duur van 2 jaar.

Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je contact opnemen met mevr. Hafsa Baki, afdelingshoofd welzijn, via tel. 014-38 90 44 of e-mail: hafsa.baki@ocmwdessel.be.

Interesse? Bezorg uw sollicitatiebrief en CV, een kopie van uw diploma en een uittreksel uit het strafregister niet ouder dan 3 maanden uiterlijk op woensdag 31 januari 2018 aan Erik Gys, voorzitter OCMW, met de vermelding "sollicitatie maatschappelijk assistent tewerkstelling". Dit kan via een aangetekend schrijven, via e-mail (hafsa.baki@ocmwdessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis 'De Pastorij', Pastorijstraat 2, 2480 Dessel.