Vacature: administratief medewerker onthaal (m/v)

Gepubliceerd op donderdag 21 december 2017 8.58 u.
Het OCMW van Dessel gaat over tot de aanwerving van een administratief medewerker onthaal (m/v) in deeltijds dienstverband (50 %) met een contract van onbepaalde duur.

Functie: Als administratief medewerker onthaal verzorg je het onthaal van bezoekers aan het Sociaal Huis te Dessel. Je helpt burgers verder met hun vraag en/of stuurt hen door naar de juiste medewerkers binnen het Sociaal Huis. Je voert een aantal taken uit van het algemeen secretariaatswerk en verricht daarnaast algemeen ondersteunend administratief werk voor de personeelsadministratie en/of het afdelingshoofd.

Profiel: Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs of gelijkgesteld, beschikt over een rijbewijs B en hebt kennis van secretariaatswerk en informaticatoepassingen inzake e-mail, tekstverwerking en berekeningstools. Wij zoeken iemand die geïnteresseerd is in de sociale sector, geëngageerd, sociaal vaardig en flexibel is. Kennis van andere talen is een pluspunt.

Aanbod: Een boeiende en afwisselende job met een deeltijds contract van onbepaalde duur, bruto maandloon tussen € 944,78 en € 1729,18 (niveau C1-C2-C3), 35 dagen jaarlijks verlof, glijdende werkregeling, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een fietsvergoeding.

Er zal eveneens een wervingsreserve worden aangelegd voor de duur van 3 jaar.

Voor meer informatie in verband met deze functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je contact opnemen met mevr. Hafsa Baki, afdelingshoofd welzijn, via tel. 014-38 90 44 of e-mail: hafsa.baki@ocmwdessel.be.

Interesse? Bezorg uw sollicitatiebrief en CV, een kopie van uw diploma en een uittreksel uit het strafregister niet ouder dan 3 maanden uiterlijk op dinsdag 27 februari 2018 aan Erik Gys, voorzitter OCMW, met de vermelding "sollicitatie administratief medewerker onthaal". Dit kan via een aangetekend schrijven, via e-mail (hafsa.baki@ocmwdessel.be) of tegen ontvangstbewijs op het Sociaal Huis 'De Pastorij', Pastorijstraat 2, 2480 Dessel.