Stem en kies mee ons nieuwe logo!

Gepubliceerd op maandag 10 februari 2020 9.31 u.
Sinds 1 januari 2019 vormen gemeente en OCMW nu samen lokaal bestuur Dessel. Bij vernieuwing hoort ook een nieuwe look. Daarom steken we onze huisstijl in een nieuw jasje en kiezen we voor een nieuw logo! Alle inwoners van Dessel mogen meestemmen.

Op zoek naar een nieuw logo

Tot 28 februari 2020 kunnen inwoners en de personeelsleden van lokaal bestuur Dessel stemmen op hun favoriete logo. Er werden twee voorstellen ontworpen. 

Stemmen kan op verschillende manieren

Op 11 februari ontvangt iedere Desselaar een flyer in de bus. Hierop staan beide logo’s met de achterliggende betekenis. Desselse inwoners kunnen hun stem laten horen door het stemformulier in te vullen en te bezorgen aan lokaal bestuur Dessel via:

  • Deponeren in de brievenbus aan administratief centrum “De Plaetse” of Sociaal Huis “De Pastorij”.
  • Afgeven aan het onthaal van administratief centrum “De Plaetse” of Sociaal Huis “De Pastorij”.
  • Deponeren in de stembus in de inkomhal van administratief centrum “De Plaetse”, Sociaal Huis “De Pastorij”, of de bibliotheek.

Vanaf 11 februari kunnen ge├»nteresseerden ook terecht in administratief centrum “De Plaetse” en Sociaal Huis “De Pastorij” om de logo’s te bekijken en te stemmen via de stembrieven ter plaatse. ’s Avonds, tijdens de openingsuren, verplaatst de infostand naar de bibliotheek.

Op donderdag 13 februari tussen 14 en 16 uur staat lokaal bestuur Dessel op de wekelijkse markt in Dessel-centrum. Ook hier kan er gestemd worden op het favoriete logo.

Liever online stemmen?

Je kan ook online stemmen via een online tool. Via www.dessel.be/logo vind je alle informatie hierover.

Stemmen kan tot uiterlijk 28 februari. Het nieuwe logo zal bekend gemaakt worden in de week van 16 maart. Hou zeker de Desselaar van maart in de gaten. Hier zal een leuke attentie in te vinden zijn voor de Desselse inwoners.